Kan du hjælpe med at forvandle vores klubhus? 

Er du den indretningsarkitekt, tømrersvend eller kreative sjæl, som vil donere to timer af din tid til HEI Svømning, så vi kan gøre vores grå klubhus til et hyggeligt samlingspunkt?  

Som én af de få er vi i HEI Svømning de glade ejere af vores eget klubhus. Det er vi megastolte af. Gennem årene er huset blevet brugt til udlejning, og det er også her vores svømmeskoleleder har kontor og vores fede styrketræningslokale er placeret. 

Vi synes, at klubhuset har potentiale til at blive et ret fedt samlingspunkt med café, loungeområde og bedre opbevaring. Og vi har også nogle idéer til, hvordan det kan gøres ... Vi er bare ikke sikre på, at det er det rigtige. Hér kommer du ind i billedet! 

Har du børn i klubben, svømmer du her selv eller er du på anden måde investeret i HEI Svømning? Og har du viden om indretning, design eller mindre håndværksopgaver? Så er vores håb, at du vil donere et par timer af din tid til at give os inspiration til, hvordan vi kan gøre vores klubhus mere hyggeligt.  

Svømmeskoleleder Mette Schmidt Rasmussen vil sørge for at bære dine idéer videre – ligesom det er hendes ansvar at finde de frivillige kræfter til at løfte opgaven, når vi endelig går i gang. For vi er jo en frivillig forening. Vi har også tænkt os at spørge vores unge trænere i klubben, om hvad de ønsker. Og når oplægget er på plads, er det op til bestyrelsen at afsætte de penge, der skal til. Men lige nu og her beder vi ikke om andet end to timer.

Kan du hjælpe? Kontakt svømmeskoleleder Mette Schmidt Rasmussen på info@hei-swim.dk eller tlf.: 5335 8041