Hold i svømmeskolen


 
HEI's Svømmeskole består af seks typer hold: Plask & Leg (barn + forælder), Plask & Leg, Begynder, Let Øvede, Øvede og Øvede Teen. I holdoversigten kan du se, hvilke dage de forskellige holdtyper er programsat.
 
I HEI Svømning arbejder vi ud fra en filosofi om, at det skal være sjovt at lære, og derfor består træningen på alle holdene af leg med indholdsrig læring. Når et barn skal lære at svømme, er det først og fremmest vigtigt, at han/hun lærer at redde sig selv, hvorfor der i undervisningen lægges vægt på udviklingen af de fire grundlæggende færdigheder: elementskift, vejrtrækning, balance og bevægelse. Dertil kommer indlæringen af de fire stilarter – rygcrawl, crawl, butterfly og brystsvømning (de tog sidstnævnte er først en del af træningen, når man starter på Øvede).
Svømmeskolens ypperste formål er at give børn glæde og tryghed ved vand - og naturligvis lære dem at flyde og svømme  uden hjælpemidler.
 
For at sikre den bedst mulige svømmeundervisning til børn i alle aldre er der en maksimumsgrænse på på alle hold i Svømmeskolen, tilpasset børnenes alder - jo yngre svømmere, jo færre deltagere. Desuden er alle holdene bemandet af én træner med Dansk Svømmeunions Grunduddannelse samt mindst én hjælpetræner, der som udgangspunkt hjælper til i vandet ved at støtte svømmerne. På den måde kan vi bedst give en målrettet undervisning med den rigtige progression.
 
 Læs mere om de enkelte holdtyper her:
 
Plask & Leg
3-5 år
Begynder 
5-7 år
Let Øvede 
7-9 år
Øvede 
9-12 år