HEI ansætter ny svømmeskoleleder
 

Fra januar 2024 er der kommet et nyt ansigt i HEI Svømning. Mette Schmidt Rasmussen er ny svømmeskoleleder, og hun glæder sig til at byde jer alle velkommen til en ny sæson. 

Torsdag den 4. januar var der et nyt ansigt på arbejde i HEI Svømning. Mette Schmidt Rasmussen er nemlig ansat som ny svømmeskoleleder efter Preben Jacobsen, som tidligere har varetaget funktionen i klubben. 

-Jeg glæder mig rigtig meget til at lære klubben og medlemmerne at kende. Og ikke mindst lære selve svømmedelen at kende. Jeg kommer nemlig med en baggrund fra gymnastik og er selv frivillig instruktør i HEI Gymnastik. Så lige nu ved jeg mere om fejesving end crawltag, siger Mette Schmidt Rasmussen. 

Det er første gang, at HEI Svømning ansætter en svømmeskoleleder fuldtid og med ansættelsen ønsker bestyrelsen at skabe mere udvikling, igangsætte nye tiltag i forhold til træning og fællesskab samt afholde camps i løbet af diverse skoleferier. 

-Vi råder jo blandt andet over et rigtig lækkert styrketræningslokale i vores klubhus, som vi gerne vil have endnu flere til at bruge. Generelt vil vi gerne have flere forældre til at nyde faciliteterne i klubhuset – i stedet for, at de skal sidde og svede inde i svømmehallen, siger formand Jan Rønnow. 

Den ny svømmeskoleleder, Mette, vil være til stede i svømmehallen eller klubhuset langt de fleste af ugens dage, ligesom hun vil besvare de mails fra medlemmer, der bliver sendt til info@hei-swim.dk