Sommerferietid er AquaCamp-tid! Kom med på en lejr, hvor svømning, bevægelse, leg og socialt samvær er i centrum. 

To gange svømning, en tur i gymnastiksalen, fællesspisning, rundbold, strandtur og leg med en masse andre børn fra svømmeklubben. Lyder det fedt? Dét er i hvert fald, hvad vi har på plakaten, når vi i uge 27 og 32 holder AquaCamp for første gang i 10 år. 

Forberedelserne er i gang til, når HEI Svømning for første gang i 10 år holder Rema 1000 AquaCamp i samarbejde med SvømDanmark. Årets tema er OL, og vi kommer til at byde på en uge med masser af svømning, sportslige lege og sociale aktiviteter. 

AquaCamp henvender sig til børn mellem 7-12 år, og vi har plads til omring 50 børn, som vi deler i tre grupper. De tre grupper vil i løbet af lejrdagene komme til at rotere mellem forskelige aktiviteter, men alle børn får lov til at prøve det samme og alle er i vandet to gange om dagen. Langt størstedelen af trænerne og hjælpetrænerne vil være kendte ansigter fra klubben.

De sidste detaljer er lige nu ved at falde på plads i forhold til pris, endeligt deltagerantal, forplejning med mere, og det vil du kunne læse mere om, når vi åbner op for tilmeldingen onsdag den 13. marts. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores svømmeskoleleder Mette Schmidt Rasmussen på info@hei-swim.dk eller 5335 8041.