Vælg år
2024      2023      2022      Alle (tidligere år)
Bliv en del af bestyrelsen i HEI

Der er generalforsamling på vej i HEI Svømning. Det betyder valg. Vi søger to bestyrelsesrepræsentanter, som har kompetencer inden for strategiudvikling, økonomi og/eller frivillighed. Og hvis du oven i købet selv svømmer i klubben eller har børn i svømmeskolen, så er du en oplagt kandidat! Læs med, og bliv klogere på, hvordan bestyrelsen arbejder.


22.02.2024  Mette Rasmussen
Læs mere
Skal dit barn svømme i HEI? Vi har ledige pladser!

SvoemmeskolenFoto2.jpg

Skal dit barn lære at svømme? Eller mangler I bare en god fritidsaktivitet? Kom med i HEI Svømning, vi har ledige pladser! Sæsonen løber helt til sommerferien, så du kan sagtens nå at være med. Vi har samlet alle hold med ledige pladser. Få dit overblik her.

19.02.2024  Mette Rasmussen
Læs mere
Ingen træning i dag mellem kl. 08-11

Svømmetræning i dag lørdag den 10. februar mellem kl. 08-11 er aflyst. Det skyldes manglende livredder grundet sygdom og vinterferie. Alle berørte medlemmer har fået besked via mail og SMS. Vi beklager ulejligheden. Venlig hilsen HEI Svømning


10.02.2024  Mette Rasmussen
Læs mere
Vi har opdateret vores forældrevejledning

Hvad er egentlig do's and don'ts i HEI Svømning, når man har børn i svømmeskolen? Læs vores vejledning, som vi netop har opdateret. 


09.02.2024  Mette Rasmussen
Læs mere
Kan du hjælpe med at forvandle vores klubhus?

Er du den indretningsarkitekt, tømrersvend eller kreative sjæl, som vil donere to timer af din tid til HEI Svømning, så vi kan gøre vores grå klubhus til et hyggeligt samlingspunkt?  


22.01.2024  Mette Rasmussen
Læs mere
HEI ansætter ny svømmeskoleleder

Siden 4. januar har der været et nyt ansigt i HEI Svømning. Mette Schmidt Rasmussen er ny svømmeskoleleder. Hun skal udvikle foreningen og sikre, at HEI Svømning fortsat er en stærk klub i lokalområdet. 


18.01.2024  Mette Rasmussen
Læs mere