Klubmodul henter siden
Svømning - unge & voksne
Svømmeskole for voksne - begynder og letøvet | 048
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Vores svømmehold for unge og voksne henvender sig både til nybegyndere og erfarne svømmere. Her kan du få masser af bevægelse og god træning - hvad enten du er til aquafitness eller open water. Vores dygtige trænere står klar til at tage imod og få pulsen op. Og bagefter kan du jo nyde tilværelsen i vores varme sauna. Ønsker du at kombinere din holdtræning med motionssvømning, kan du enten tilkøbe et klippekort med 12 klip for 300 kroner eller tilmelde dig 'Motionssvømning' separat. 

Læs mere

Svømmeskolen for voksne er for dig, der for eksempel gerne vil lære, hvordan man rigtigt svømmer crawl; eller dig som har prøvet at lære butterfly, men mangler at få de tips og tricks, der skal til for at forstå teknikken. Med andre ord her kan du som nybegynder og letøvet svømmer blive udfordret og få den undervisning, som passer netop til dit niveau.

Holdet er oplagt for dig, der ikke har den store erfaring med svømning, men mod til at lære det. Eller dig, som ønsker at svømme igen efter mange års pause. Alle er velkommen til den ugentlige træning. Der vil altid være to trænere til stede ved bassinkanten, som sætter timen i gang og guider og hjælper den enkelte undervejs. 

Ønsker du at kombinere holdtræningen med 'Motionssvømning', så kan du tilkøbe et klippekort med 12 klip for 300,- eller tilmelde dig 'Motionssvømning' separat. 

 

Startdato
19.08.2024
Slutdato
20.12.2024
Tid/Sted
Tirsdag 20:00-21:00 Sølystskolen, Svømmehallen
Pris
1000,00 kr.