Klubmodul henter siden
Styrketræning - unge & voksne
uFit - 16-20 år | 056
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Vil du hellere løfte jern end tage svømmetag, så er vores styrketræningshold det helt rigtige for dig. De fleste hold har træning flere gange om ugen, og du vælger selv, om du vil komme og træne hver gang eller måske bare engang imellem. ForældreFit er ren selvtræningshold, som forudsætter, at du har erfaring med styrketræning fx. fra et kommercielt fitnesscenter, mens resten er træning med én af vores dygtige instruktører, som lægger et program, guider og vejleder, så du får det bedste ud af træningen.  

Læs mere

uFit - 16-20 år er for dig, der går på ungdomsuddannelse og gerne vil prøve kræfter med styrketræning - eller savner at kunne styrketræne sammen med venner uden at det koster en formue. Ved starten af hver vil Magnus eller Esben gennemgå dagens program og i løbet af sessionen hjælpe dig og sikre, du træner rigtigt og på den bedst mulige måde. Vi har ikke store dyre træningsmaskiner, men vi har, hvad der skal til for at træne hele kroppen - det er bare at komme i gang.

Har du stor erfaring med styrketræning (fx. hvis du har svømmet konkurrence i klubben), og kan du selv lægge et program, så er du velkommen til selv at komme og gå inden for det afsatte tidsrum. Ellers anbefaler vi, at du er med fra starten og følger instruktørernes program. For alle gælder det, at det ikke er et krav, at man møder op hver gang, men kommer og er med, når man kan. 

Startdato
19.08.2024
Slutdato
20.12.2024
Tid/Sted
Mandag 17:15-19:00 Sølystskolen, Klubhuset Torsdag 17:15-19:00 Sølystskolen, Klubhuset Søndag 15:00-17:00 Sølystskolen, Klubhuset
Pris
875,00 kr.