Klubmodul henter siden
Styrketræning - unge & voksne
Fri styrketræning | 058
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Vil du hellere løfte jern end tage svømmetag, så er vores styrketræningshold det helt rigtige for dig. De fleste hold har træning flere gange om ugen, og du vælger selv, om du vil komme og træne hver gang eller måske bare engang imellem. ForældreFit er ren selvtræningshold, som forudsætter, at du har erfaring med styrketræning fx. fra et kommercielt fitnesscenter, mens resten er træning med én af vores dygtige instruktører, som lægger et program, guider og vejleder, så du får det bedste ud af træningen.  

Læs mere

Vil du gerne gå til styrketræning uden, at det skal koste en bondegård hver måned? Så tilmeld dig styrketræning i HEI Svømning! Vores klubhus huser et godt indrettet styrketræningslokale og hver mandag, tirsdag og torsdag aften er der en instruktør på, så du kan droppe ind, når det passer dig. Vi har ikke dyre maskiner i hobetal, men her er motionscykler og det der skal til for at træne hele kroppen. Hos os skal du heller ikke være nervøs for kun at møde store brød og brede skuldre - her er plads til alle typer og alle aldre! Ønsker du også at svømme? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig kombi-holdet 'Motionssvømning + styrketræning' eller tilkøber et klippekort med 12 klip for 300 kr.  

Startdato
19.08.2024
Slutdato
20.12.2024
Tid/Sted
Mandag 19:00-21:15 Sølystskolen, Klubhuset Tirsdag 18:45-21:15 Sølystskolen, Klubhuset Torsdag 19:00-21:30 Sølystskolen, Klubhuset
Pris
1000,00 kr.