Klubmodul henter siden
Svømning - unge & voksne
AquaFitness | 050
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Vores svømmehold for unge og voksne henvender sig både til nybegyndere og erfarne svømmere. Her kan du få masser af bevægelse og god træning - hvad enten du er til aquafitness eller open water. Vores dygtige trænere står klar til at tage imod og få pulsen op. Og bagefter kan du jo nyde tilværelsen i vores varme sauna. Ønsker du at kombinere din holdtræning med motionssvømning, kan du enten tilkøbe et klippekort med 12 klip for 300 kroner eller tilmelde dig 'Motionssvømning' separat. 

Læs mere

AquaFitness er for dig, der gerne vil have motion og styrke i vandet - uden at skulle svømme baner frem og tilbage. AquaFitness er en motionsform for alle uanset niveau, alder, køn og fysisk form. Vi bruger aktivt vandets opdrift og modstand til at gøre nogle øvelser fysisk lettere og andre lidt hårdere. Vandet gør, at du ikke belaster dine muskler og led på samme måde som hvis du skulle udføre øvelserne på land. Træningen foregår både med og uden redskaber - på dybt og lavt vand.

Ønsker du at kombinere holdtræningen med 'Motionssvømning', kan du tilkøbe et klippekort med 12 klip for 300,- eller tilmelde dig 'Motionssvømning' separat. 

Startdato
12.08.2024
Slutdato
20.12.2024
Tid/Sted
Lørdag 10:00-11:00 Sølystskolen, Svømmehallen
Pris
950,00 kr.