Klubmodul henter siden
Konkurrence - Aarhus Swim
K4 - Teknikskole | 042
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Vores konkurrencehold er for dig, der er seriøs omkring din svømmetræning, som elsker at nørde teknik - og som gerne vil vinde. Konkurrenceholdene er samlet i Aarhus Swim, som er et samarbejde mellem Skovbakken, IHF (Hasle) og Lyseng Svømning. Læs mere og bliv klogere på AAS' hjemmeside.

Læs mere

K4 - Teknikskole (tidligere kendt som 'Talentholdet') giver svømmere fra svømmeskolen mulighed for at svømme én eller flere gange om ugen og få en forsmag på, hvad det vil sige at dyrke konkurrencesvømning. Hér udvikler børnene til stadighed de fire grundlæggende færdigheder, men der lægges nu mere vægt på udviklingen af de fire stilarter. Som svømmer bliver du introduceret til konkurrencesvømning gennem deltagelse i lokale begynderstævner 2-4 gange om året.

Holdet har træningstid to hverdage om ugen med tilhørende landtræning (dryland) i 30 minutter samt to timer om lørdagen sammen med K3.

Hvad skal der til for at komme med?
Som udgangspunkt skal svømmeren have gennemført Øvede eller være i stand til at udføre de øvelser, der kræves for at gennemføre Øvede. Derudover er det også altid godt at have spurgt sin nuværende træner eller kontakte trænerne på K4 for at få deres anbefaling med. 

Startdato
12.08.2024
Slutdato
20.12.2024
Tid/Sted
Mandag 17:15-18:45 Sølystskolen, Svømmehallen Torsdag 18:00-19:00 Sølystskolen, Svømmehallen Lørdag 11:00-13:00 Sølystskolen, Svømmehallen
Pris
1050,00 kr.