Klubmodul henter siden
Svømning - unge & voksne
AquaTeens | 046
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Vores svømmehold for unge og voksne henvender sig både til nybegyndere og erfarne svømmere. Her kan du få masser af bevægelse og god træning - hvad enten du er til aquafitness eller open water. Vores dygtige trænere står klar til at tage imod og få pulsen op. Og bagefter kan du jo nyde tilværelsen i vores varme sauna. Ønsker du at kombinere din holdtræning med motionssvømning, kan du enten tilkøbe et klippekort med 12 klip for 300 kroner eller tilmelde dig 'Motionssvømning' separat. 

Læs mere

Aqua-Teen er alternativet til dig mellem 14-18 år (årgang 2006-2010), som gerne vil fortsætte med at forbedre din svømning og blive dygtigere uden at skulle konkurrere.

Her har du som svømmer, f.eks. tidligere talent- eller konkurrencesvømmer, mulighed for at holde dig i form og samtidig vedligeholde venskaberne i klubben og din glæde til sporten. Træneren udarbejder i samarbejde med svømmerne et program, som både indeholder svømning (for stadig at vedligeholde og udvikle teknik) samt lege/spil og andre grene af vandaktiviteter (livredning, udspring, livredning med mere).

Du behøves ikke være tidligere AAS-svømmer for at være med - alle som har styr på grundlæggende svømmeteknik, og som stadig gerne vil udfordre sig selv - og udfordres af andre - kan være med på holdet. 

Startdato
19.08.2024
Slutdato
20.12.2024
Tid/Sted
Tirsdag 19:00-20:00 Sølystskolen, Svømmehallen Torsdag 19:00-20:00 Sølystskolen, Svømmehallen
Pris
1000,00 kr.