Klubmodul henter siden
Svømmeskolen for børn & unge
003
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Plask & Leg (uden forældre) er første trin i svømmeskolen. Undervisningen består først og fremmest af legeaktiviteter, der handler om at lære børnene de grundlæggende øvelser i svømning: 1) Føle tryghed ved at opholde sig i vand (vandtilvænning). 2) Flyde i vand. 3) Bevæge sig i vand. 4) Få hovedet under vand. 

Det vil sige, hér lærer ungerne at blive glæde for vand og komme til og fra vandet selvstændigt. De lærer at opholde sig på lavt vand og kort tid under vandoverfladen. Derudover lærer barnet at bevæge sig over korte afstande med støtte af et redskab, og man prøver at slippe bunden kortvarigt. Det vigtigste på Plask & Leg er, at børnene opnår tryghed og glæde ved vandaktiviteter i svømmehallen. I undervisningen indgår desuden introduktion til grovmotorisk svømning samt brug af ”pingvinmærket” og ”sælmærket” fra SvømDanmarks koncept AquaChamp. 

Alle kan starte, og undervisningen foregår med en kompetent træner på kanten samt to hjælpetrænere i vandet.

Du er ved at tilmelde
Tid/Sted
Tirsdag: 16:00-16:30
Startdato
19.08.2024
Plads på venteliste
Du bliver nummer 4 af 5 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 5 på venteliste til HOLD Svømmeskolen for børn & unge ( 003 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 24 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.
Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.