Klubmodul henter siden
HEI-CUP - 1. JUNI
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kære svømmere, forældre og venner af HEI. HEI Svømning inviterer til HEI-CUP 2024 – et sjovt begynderstævne for børn i alderen 8-12 år. 

HVAD ER DET? 
HEI-CUP er et nyt initiativ i foreningen startet i samarbejde med vores konkurrenceafdeling Aarhus Swim. Formålet med HEI-CUP er at give alle børn mulighed for at prøve at deltage i deres første svømmestævne - i trygge og kendte rammer.  

HVEM MÅ DELTAGE? 
Skal du være den bedste svømmer i hele verden for at kunne deltage? Nej. Stævnet henvender sig til foreningens svømmere, der går på Letøvet, Øvede og Teen Øvede. Og hvis blot du er glad for at svømme og kunne tænke dig at prøve kræfter med en anden måde at dyrke svømning på, så opfordrer vi dig til at deltage.

Forældre, søskende, ja, også bedsteforældre er velkommen til at komme og kigge med fra tribunen. Og har du nogle gode venner, søskende, kusiner eller fætre, der er mellem 8 og 12 år, som har gået på Letøvet, Øvede eller Teen Øvede - eller måske svømmer på lignende hold i en anden klub - så tag dem under armen! Alle må deltage. 

HVEM STÅR BAG? 
Konkurrencetrænerne Marie Storm og Tobias Holm er arrangørerne bag stævnet. Vores dygtige konkurrence- og talentsvømmere vil også være der. Både til at hjælpe med det praktiske, men også for at vise teknikken bag forskellige svømmefærdigheder og stilarter og hjælpe børnene til at blive dygtigere.   

HVORDAN KOMMER DET TIL AT FOREGÅ? 
Når du ankommer til HEI’s svømmehal den 1. juni kl. 10.00, vil der stå en masse søde K3’ere og talentsvømmere klar og byde velkommen. Herefter er det op at klæde om. Sørg for at medbringe sportstøj, du kan have på inden, imellem og efter dit løb.  

Når alle er omklædte, vil Marie og Tobias give en fælles introduktion, hvor de gennemgår dagens program, så du ved, hvad du skal svømme hvornår. Konkurrencesvømmerne vil også give en opvisning i, hvordan man gør til et rigtigt konkurrencestævne??.  

Tilmeld dig med det samme – det er gratis!  

Medbring: 

  • Drikkedunk og snacks. Fx. muslïbarer, kiks, saft og andet. (Der vil også være en lille kiosk/café med frugt, snacks, kagge og kaffe i klubhuset).

  • Badetøj og svømmebriller. Også gerne en badehætte (eller som minimum hårelastik, hvis du har langt hår). 

  • Ekstra håndklæde. 

  • T-shirt og shorts, som du kan have på uden over badetøjet. 

  • Godt humør?? 

Vi glæder os rigtig meget til at have en fed dag sammen med dig i HEI’s svømmehal! 


Tilmeldte
18 /55
Tilmeldingsfrist
28.05.2024
Tidspunkt
01.06.2024 kl. 10.00 - 01.06.2024 kl. 13.00
Sted
HEI Svømning
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'