INFORMATION
  • Forældrevejledning

     

Svømmeskolen

Kære forældre – hjertelig velkommen til svømmeskolen. For at jeres barn kan få den bedst mulige oplevelse, hver gang han/hun er til træning, og for at vores instruktører kan give den bedst mulige undervisning til jeres børn, er der en række punkter som vi i fællesskab skal huske at tænke over, når vi møder op til svømmeundervisningen.

Adgang og områder

Efter de første par uger ser vi helst, at alle forældre forlader svømmehallen, når svømmeundervisningen går i gang og først indfinder sig umiddelbart inden børnene skal op af vandet igen.

Hvis dit barn har nogle særlige behov eller er meget utryg, så tag en snak med den pågældende instruktør og lav en aftale – det er vigtigt, at træneren inddrages, og du ikke bare selv laver en aftale med dit barn.

Før vi hopper i vandet

…er det vigtigt at børnene er blevet vasket grundigt med sæbe under bruseren uden badetøj, og har badetøj på og svømmebrillerne klar, når de går ind. Vi anbefaler, at alle børn anvender badehætte af hensyn til hygiejnen, og hvis ikke skal alle børn med langt hår have en elastik i håret. Kun børn til og med 6 år kan klæde om i hinandens omklædningsrum.

Brug af elektronik

I henhold til loven og af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at bruge kamera, mobiltelefon eller computer i svømmehallen eller omklædningsrummene. Alle samtaler og mobilbeskeder foregår ude i mellemgangen.

Brug af bælter

Som udgangspunkt anvender vi ikke bælter eller lignende i undervisningen, i det de skaber en falsk tryghed, og er meget forstyrrende for indlæringen af svømning. Dog kan det være en nødvendighed at anvende bælte eller lignende for nogle af børnene, og der kan derfor indgås en særlig aftale med den pågældende instruktør.

Rig og ros til instruktørerne

I er meget velkommen til både at give ris og ros til vores instruktører, de vil meget gerne udvikle sig og blive bedre. Hvis I er utilfredse med noget, så tag en stille og rolig snak med den pågældende instruktør, og, hvis det er nødvendigt, kan I kontakte bestyrelsen på mail (hei.svoem@gmail.com).