HOLD

 
Svømmeskolen består af seks hold – Plask og leg (Barn + forælder), Plask & Leg, Begynder, Let Øvede, Øvede og Øvede Teen – hvor der undervises børn i alderen 3-14 år.
 
I HEI Svømning arbejder vi ud fra en filosofi om, at det skal være sjovt at lære, og derfor består træningen på alle holdene hovedsageligt af leg med indholdsrig læring. Når et barn skal lære at svømme, er det først og fremmest vigtigt, at han/hun lærer at redde sig selv, hvorfor der i undervisningen lægges høj vægt på udviklingen af de fire grundlæggende færdigheder – elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse. Dertil kommer indlæringen af de fire stilarter – rygcrawl, crawl, butterfly og brystsvømning. Ifølge en fælles nordisk definition erklæres man svømmeduelig, når man er i stand til at svømme 200 meter uden hjælpemidler, derfor kan det betragtes, som Svømmeskolens ypperste formål, at give børnene de nødvendige kvalifikationer til at kunne gøre dette.
 
For at sikre den bedst mulige svømmeundervisning til børn i alle aldre er der en maksimumsgrænse på på alle hold i Svømmeskolen, tilpasset børnenes alder - så jo yngre svømmere, jo færre deltagere. Desuden er alle holdene bemandet af én træner med Dansk Svømmeunions Grunduddannelse samt mindst én hjælpetræner, der som udgangspunkt hjælper til i vandet ved at støtte svømmerne. Alt sammen med til at give en målrettet undervisning med den rigtige progression
 
 
Læs mere om de enkelte hold her:
 
Plask&Leg 
(Haletudser)
4-5 år
Begynder 
(Blæksprutter)
5-8 år
Let Øvede 
(Delfiner)
6-10 år
Øvede 
(Hajer)
7-12 år