Klubmodul henter siden
(42) TRI, Masters & Open Water
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

TRI, Masters & Open Water henvender sig til dygtige svømmere i alle aldre, der har interesse for TRI, Masters og Open Water svømning.

Her bliver man udfordret fysisk gennem svømningen, således at man på sigt vil være i stand til at svømme minimum 2 kilometer. Der er ingen svømmende-træner tilstede, der bliver udarbejdet et program på skift til inspiration. På holdet vil man møde andre ligesindede, hvilket giver mulighed for interesse- og vidensdeling, og skaber et socialt element i træningen.

Holdet svømmer mandage og onsdage fra 20:30 til 21:30.

Tirsdage, torsdage og i weekenden har man også mulighed for at svømme i motionssvømningens tider.


Læs mere
TRI, Masters & Open Water henvender sig til dygtige svømmere i alle aldre, der har interesse for TRI, Masters og Open Water svømning. Her bliver man udfordret fysisk gennem svømningen, således at man på sigt vil være i stand til at svømme minimum 2 kilometer. Der er ingen svømmende-træner tilstede, der bliver udarbejdet et program til inspiration. På holdet vil man møde andre ligesindede, hvilket giver mulighed for interesse- og vidensdeling, og skaber et socialt element i træningen. Holdet svømmer mandage og onsdage fra 20:30 til 21:30. Tirsdage, torsdage og i weekenden har man også mulighed for at svømme i motionssvømningens tider.
Startdato
05.10.2020
Slutdato
20.12.2020
Tid/Sted
Mandag 20:30-21:30 Sølystskolen, Svømmehallen Onsdag 20:30-21:30 Sølystskolen, Svømmehallen
Pris
575,00 kr.
50% rabat fratrukket.